SAVRŠENA RELAKSACIJA

Kupke od himalajske soli

 

  Primordijalne mesečeve kupke

Stotinama miliona godina slane doline ležale su zatrpane, a so koja je nastala isparavanjem pradavnog okeana u oblasti Himalaja ostala je netaknuta i potpuno čista sve do današnjih dana. Upravo o toj soli govorimo kada govorimo o himalajskoj kristalnoj roze soli, jednoj od najčistijih i najstarijih soli na svetu, soli punoj minerala, prepoznatljivoj po specifično ružičastoj nijansi usled oksidisanja gvožđa.

Zamislite sebe, kako se ljuljuškate u primordijalnom okeanu. Zemlja tog doba je čista, planeta odiše devičanskom aurom. Nalazite se na mirnoj površini beskrajne vode, potpuno izbalansirani i opušteni. U dobu ste u kome vlada jedino čista životna energija. Oko sebe osećate silu nebeskih tela: Zemlje i Meseca. Zamislite da sanjate ovaj san u sebi i ponavljajte taj osećaj po želji i potrebi… Zaista je moguće!

U današnje vreme, tokom punog meseca i pogotovu u doba plime, ove sile su najjače. Na talasima mesečeve gravitacije i svetlosti oživljavaju nam u svesti mistični i drevni snovi o prvobitnom Okeanu i prvobitnoj Zemlji. Aktivira se i pojačava statična bioenergija i otvaraju se naše bioenergetske tačke.

Iskoristimo menu punog meseca da u kupki od himalajske soli upijemo kroz kožu hranljive minerale i primordijalnu silu kako bismo potakli buđenje energije u sebi i isceljenje našeg fizičkog tela.

Kupka u himalajskoj soli tokom mladog meseca ima efekat trodnevnog posta!!!

  Detoks

Slana kupka u himalajskoj soli, ostatku prvobitnog okeana iz doba pre nastanka Himalaja, označava ponovno uranjanje u tu čistu, drevnu energiju. Bioenergetski poremećaji se uravnotežuju, u nama jačaju slabe energetske tačke, energetski i bioelekrični tokovi našeg organizma se ponovo aktiviraju.

Telesni organi počinju da reaguju i da se usklađuju sa vibracijama prirodnih minerala kojima kupka obiluje. Tako se aktiviraju fizički mehanizmi za regulaciju i podstiče prirodan proces samoisceljenja.

Nasuprot normalnoj kupki koja izvlači vodu iz tela, kupke od himalajske soli hrane površinski sloji kože mineralima i omogućavaju koži da zadrži vlažnost. Tako se formira zaštitni sloj na koži i telo ne dehidrira tokom i nakon kupke.

Toksini se iz tela oslobađaju osmozom, dok se minerali iz kupke u himalajskoj soli apsorbuju preko kože. Na taj način se smanjuje kiselost u telu i reguliše pH vrednost organizma. U jednostavnom i neokaljanom obliku, pradavna Majka Priroda upravlja našim eko sistemom.